KCLJ
KLINIČNI ODDELEK ZA ANESTEZIOLOGIJO IN INTENZIVNO TERAPIJO OPERATIVNIH STROK - ZDRAVSTVENA NEGA
operacijska
1 2 3 4 5 6

PRAVNA OBVESTILA!

Splošni pogoji uporabe spletne strani www.anestezija.si

Vsebine, objavljene na www.anestezija.si, so last Kliničnega oddelka za anesteziologijo in intenzivno terapijo operativnih strok in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Klinični oddelek za anesteziologijo in intenzivno terapijo operativnih strok ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Klinični oddelek za anesteziologijo in intenzivno terapijo operativnih strok si pridržuje pravico do sprememb vsebin objavljenih na spletni strani www.anestezija.si.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja Kliničnega oddelka za anesteziologijo in intenzivno terapijo operativnih strok, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon. Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.anestezija.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Spletne strani www.anestezija.si uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku na strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Na določenih mestih spletne strani www.anestezija.si bo Klinični oddelek za anesteziologijo in intenzivno terapijo operativnih strok zbiral osebne podatke uporabnikov, o čemer bo uporabnik obveščen in bo lahko te podatke prostovoljno posredoval. Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani iz katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

 

PIŠITE NAM: EMAIL O avtorjih
URA ← DATUM Pravna obvestila IZVEDBA